icon world
icon blog
icon Inslagspapper

Imprenta

Froeb-Verpackungen GmbH
Lehestener Straße 63
07343 Wurzbach
Deutschland

Företrädd av:

Generaldirektör:
Dipl.-Ing. Norbert Froeb
Dipl. Kfm. Markus Froeb

Telefon 036652 - 35496 - 0
Telefax 036652 - 35496 - 19
E-Mail: aw@froeb-verpackungen.de
Web www.froeb-verpackungen.de

Handelsregister Jena
Registernummer: 202435
USt.-IdNr.: DE811526880

Ansvar för innehållet: Dipl. Kfm. Markus Froeb
Froeb Verpackungen Sonneberg GmbH
Edelhof 5
96515 Sonneberg

Ansvar för innehållet: Dipl.-Ing. Norbert Froeb

Telefon 03675 - 42230
Telefax 03675 - 422330
sonneberg@froeb-verpackungen.de

Handelsregister Jena, HRB 516900
USt.-IdNr.: DE329939848

Källor till de bilder och den grafik som använts.
Europeiska kommissionens plattform för tvistlösning online: www.ec.europa.eu/consumers/odr
Vi är varken skyldiga eller villiga att delta i tvistlösningsförfaranden inför en skiljenämnd för konsumenter.

Webdesign:​ Krystek-Vermarktung.de


Hältighetsförklaring
Ansvar för innehållet
Innehållet på vår webbplats har sammanställts med största möjliga omsorg. Vi kan dock inte garantera att innehållet är korrekt, fullständigt och aktuellt. I egenskap av tjänsteleverantör är vi ansvariga för innehållet på denna webbplats i enlighet med § 7.1 i den tyska telemedielagen i enlighet med den allmänna lagstiftningen. Enligt §§ 8-10 TMG är vi dock inte skyldiga att övervaka information som överförs eller lagras av tredje part eller att utreda omständigheter som tyder på olaglig verksamhet. Skyldigheter att avlägsna eller blockera användningen av information enligt allmän lag påverkas inte. Ansvar i detta avseende är endast möjligt när vi får kännedom om en specifik överträdelse av lagen. Så snart vi får kännedom om en sådan överträdelse tar vi omedelbart bort innehållet.

Hyperlink-beroende
Vårt erbjudande innehåller länkar till externa webbplatser från tredje part som vi inte har någon kontroll över. Vi tar därför inget ansvar för innehållet i tredjepartskällor. Ansvaret för innehållet på länkade webbplatser ligger alltid hos respektive leverantör/operatör av den länkade webbplatsen. De länkade webbplatserna kontrolleras vid tidpunkten för länkningen med avseende på eventuella lagbrott. Inget olagligt innehåll hittades vid länkningen. Kontinuerlig övervakning av innehållet på länkade webbplatser är inte rimlig om det inte finns konkreta bevis för en lagöverträdelse. Sådana länkar kommer att tas bort omedelbart efter anmälan om överträdelse.

auktorisering
Innehållet och verken på denna webbplats som skapats av webbplatsoperatören omfattas av den tyska upphovsrättslagen. Reproduktion, bearbetning, distribution eller annan användning som inte omfattas av upphovsrättslagen kräver skriftligt samtycke från respektive författare eller skapare. Nedladdningar och kopior av denna webbplats är endast tillåtna för privat, icke-kommersiellt bruk. Om innehållet på denna webbplats inte har skapats av operatören respekteras tredje parts upphovsrätt. Särskilt innehåll från tredje part markeras som sådant. Men om du får kännedom om ett upphovsrättsintrång, vänligen informera oss om det. Sådant innehåll kommer att tas bort omedelbart efter anmälan om intrång.